Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekao mu svećenik

Video: Najsmrdljiviji čovjek na svijetu nije se okupao 38 godina

smrdljivi indijac (1)
Youtube screenshot
16.08.2012.
u 08:34

Indijac Kailash Singh (66) poslušao je savjet svećenika koji mu je zagarantirao da će za nagradu dobiti sina ne bude li se prao. Od tada je prošlo 38 godina. Kailash ima sedam kćeri i nijednog sina

Kailash Singh (66) iz središnje Indije nije se okupao 38 godina i kaže da je sretniji od većine ljudi koji se peru svaki dan, piše Oddity Central. Kailash je odluku o tome da se ne pere donio 1974., nedugo nakon što se oženio. Poslušao je savjet svećenika koji mu je zagarantirao da će za nagradu dobiti sina ne bude li se prao. Od tada je prošlo 38 godina, Kailash je vjerojatno najsmrdljiviji čovjek na svijetu te ima sedam kćeri i nijednog sina.

No starac još uvijek ne želi oprati svoje tijelo i kaže da bi ga samo sin mogao navesti da se predomisli. Iako su se i čudnije stvari događale, vjerojatnost da će on i njegova 60-godišnja žena ponovno postati roditelji vrlo je mala.

Njegova žena Kalavati Devi pokušavala je sve da ga uvjeri da odustane od svog zavjeta,čak mu je i zaprijetila da neće spavati u istom krevetu s njim, ali je na kraju odustala.
No, ako mislite da Kailash ne drži do osobne higijene, prevarili ste se. Smrdljivi Indijac svaku večer obavlja "vatreno kupanje", koje, kako tvrdi, dovoljno je za rješavanje od najgoreg znoja, no njegovi susjedi i obitelj baš se i ne slažu s tim. "Vatreno kupanje" uključuje pušenje marihuane, plesanje oko ognja i molitvu hindu bogu Šivi.

Komentara 5

IB
istina_boli
09:16 16.08.2012.

Svaka budala ima svoje veselje.

PK
puši kurac
10:17 16.08.2012.

pa ti vjeruj svećenicima

OL
olovka
11:20 16.08.2012.

odlicna vijest, nema povoda za svadu nas budala .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije