Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBIO U RESTORANU

VIDEO Najmanje 43 osobe poginule u velikom požaru sedmerokatnice u Bangladešu

Foto: reuters
1/6
29.02.2024.
u 23:15

Mohamad Šihab, dužnosnik vatrogasne službe, rekao je da je požar buknuo u popularnom restoranu i brzo se proširio na gornje katove

Najmanje 43 osobe su poginule, a deseci su ozlijeđeni u požaru koji je u četvrtak navečer uništio sedmerokatnicu u Dhaki, glavnom gradu Bangladeša, objavila je vlada. "Dosad imamo 43 mrtvih" u toj nesreći, rekla je za agenciju France presse ministrica zdravstva Samanta Lal Sen, nakon što je posjetila bolnicu Medical College i još jednu zdravstvenu ustanovu specijaliziranu za opekline u kojoj je pomoć dobilo 40 ljudi.

Mohamad Šihab, dužnosnik vatrogasne službe, rekao je da je požar buknuo u popularnom restoranu i brzo se proširio na gornje katove. Požar je ugašen u roku od dva sata, dodao je.

Spašeno je ukupno 75 ljudi, kaže se u priopćenju vatrogasne službe. Požari u stambenim zgradama i industrijskim kompleksima u Bangladešu nisu rijetki zbog slabe provedbe sigurnosnih propisa.

1/6

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije