Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN POLICIJI

VIDEO Muškarac u Puli šutirao svijeće postavljene za Dan sjećanja

Foto: Regional express
1/2
22.11.2023.
u 14:18

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je 41-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način uznemirio građane i njihov mir

Objavljena je snimka iz Pule na kojoj se vidi kako je muškarac u subotu šutirao svijeće postavljene povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Regional Express piše kako je muškarac svojim ponašanjem šokirao građane, a jedna je očevitkinja sve snimila mobitelom te je prijavljen policiji. 

Iz PU istarske su potvrdili kako je policija 18. studenog oko 21.30 sati zaprimila dojavu da nepoznati muškarac u Vukovarskoj ulici u Puli narušava javni red i mir tako da razbacuje lampione postavljene povodom obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Policija je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja utvrdila sumnju da je 41-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način uznemirio građane i njihov mir te se protiv muškarca podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 8

SA
Satnik1111
17:37 22.11.2023.

Jel se može nekako saznati ime i prezime, te nacionalnost ovog smrada?

AN
Antonio1952
18:24 22.11.2023.

Neki terorista, treba mu naravnat noge.

Avatar Idler
Idler
15:27 22.11.2023.

...šutirao ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije