Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoki tlak

VIDEO Lagumdžiji pozlilo u emisiji pa je prevezen u bolnicu

lagumdzija
Foto: Screenshot YouTube
1/2
02.11.2012.
u 08:10

Ministru je pozlilo pri pitanju o zatvorenim listama na idućim parlamentarnim izborima

Zlatku Lagumdžiji, ministru vanjskih poslova BiH te čelnom čovjeku tamošnjeg SDP-a, pozlilo je u četvrtak tijekom gostovanja u emisiji "Dnevnik D".

Lagumdžija je odgovarajući na pitanja voditeljice u jednom trenutku samo zatražio čašu vode, a nakon nekoliko sekundi napustio je studio, piše Dnevni avaz. Nakon toga voditeljica je odlučila prekinuti emisiju.

Ministru je pozlilo pri pitanju o zatvorenim listama na idućim parlamentarnim izborima, a kako navodi Dnevni avaz, sve zbog agresivnog nastupa voditeljice Antonije Avram.

Nakon svega prevezen je na hitnu gdje je utvrđeno da ima visok tlak pa je zadržan na pretragama. Stranački kolege izvijestili su pak da mu je pozlilo zbog umora, ali da se sada dobro osjeća.

>>Dva HDZ-a za novog partnera na vlasti izabrala Lagumdžiju

Komentara 2

OB
-obrisani-
14:47 02.11.2012.

ustao i otisao sam po casu vode

OB
-obrisani-
14:48 02.11.2012.

zivot je pun iznenadjenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije