Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozila po pločniku

VIDEO Kreativna kazna: Žena mora stajati na cesti s natpisom 'idiot'

vozacica SAD
YouTube
07.11.2012.
u 12:47

Shena Harding će na cesti u Clevelandu morati stajati i držati natpis da je "idiot" jer je automobilom preko pločnika zaobilazila školski autobus.

32-godišnja Shena Harding će na cesti u Clevelandu morati stajati i držati natpis da je \"idiot\" zato što je s automobilom preko pločnika zaobilazila školski autobus koji je stajao da bi djeca mogla ući i izaći iz njega, piše WPTV.

Sudac suda u Clevelandu joj je odredio kaznu od 250 dolara te joj je vozačka dozvola oduzeta na mjesec dana. No uz tu uobičajenu kaznu, Hardin će sljedećeg utorka i srijede sat vremena morati stajati na mjestu gdje je zaobišla autobus i držati natpis \"samo idiot vozi po pločniku da zaobiđe školski autobus\".

 Hardinov prelazak preko pločnika je u kolovozu snimio vozač školskog autobusa Uriah Herron koji je zbog te akcije pohvaljen od nadređenih.

Ključne riječi

Komentara 6

MO
modovisisajteMaraschino
12:52 07.11.2012.

sigurno je u Hrvatskoj učila voziti

MM
mad_max
12:58 07.11.2012.

kad će takvo nešto doći kod nas...NIKADA

MI
mightymraz
13:06 07.11.2012.

kod nas ne bi bilo dovoljno takvih ploca s natpisima.... previse idiota ima u nasem prometu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije