Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obmanuli javnost

Video u kojem orao pokušava oteti dijete ipak je lažan!

Kina, etnički sukobi, ujgurska manjina
Foto: Reuters
1/2
20.12.2012.
u 08:58

I dijete i orao napravljeni su u 3D animaciji i kasnije montirani u film, objasnili su iz škole Centre NAD u Montrealu gdje je nastala snimka koja je obišla svijet

Video koji je jučer obišao svijet, a u je kojem zlatni orao u kanadskom Montrealu zgrabio dijete i pokušao odletjeti s njim ipak je lažan. Priznali su to na blogu studenti koji su ga pustili u javnost. Riječ je zapravo o radu studenata animacije i digitalnog dizajna škole Centre NAD u Montrealu, piše Daily Mail.

– I dijete i orao napravljeni su u 3D animaciji i kasnije montirani u film – kaže se u objašnjenju škole, a iza videa stoje studenti Normand Archambault, Loic Mireault i Felix Marquis-Poulin.

– Produkcijske simulacijske radionice imaju u petom semestru školovanja u sklopu kojih moraju ponuditi kreativna rješenja po najkvalitetnijim producentskim standardima – objašnjavaju u školi. Inače, ovo nije prva ovakva prevara. Nedavno su inscenirali i bijeg pingvina iz zgrade Montreal Biodome. 

Ključne riječi

Komentara 2

BR
Branitelj1349
10:17 20.12.2012.

Ovo je dokaz da postoje nepoznati leteći objekti ,izvanzemaljci,da je čovjek bio na mjesecu da vas je policija snimila kako prebrzo vozite...ma bravo ,super.Ovo je živi dokaz ako ne vjerujete svojim očima vjerujte video zapisu ha ha. Sada je meni jasno kada se Bingo brojevi izvlače zašto na ekranu tv NE piše da je emisija u živo??

GU
Gumba017
12:09 20.12.2012.

Ovaj video izgleda potpuno stvarno. Tek onda kad nam kazu da je lazan, vise ne vjerujemo u ono sto vidimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije