Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grešni ministar

VIDEO Jakovina snimljen kako puši u restoranu pa se ispričao

jakovina
Screenshoot
05.09.2012.
u 11:46

Iz ovog događaja izvukao sam pouku i vjerujem da mi se kao pušaču ovakva pogreška više neće ponoviti, rekao je Jakovina

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina uhvaćen je kako puši u prostoru gdje je to zakonom zabranjeno. Portal Dnevno.hr posjeduje videosnimku na kojoj se vidi kako ministar u vukovarskom restoranu Dunavska golubica puši iako je zabranjeno pušenje u prostorima gdje se poslužuje hrana. Snimka datira iz ožujka, a za stolom su tada bili i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, predsjednik županijske organizacije SDP-a Zlatko Cegledi, saborski zastupnik SDP-a Damir Rimac i još dvije osobe. Čitatelj koji im je poslao snimku kaže da je konobar pokušao 'grešnike' upozoriti da se ne smije pušiti, no da su se ovi oglušili na molbu. Ministar Jakovina priznao je incident i ispričao se.

– Cigaretu sam zapalio uz dopuštenje vlasnika restorana budući da se radilo o kasnim satima, pred zatvaranje restorana, pri čemu u restoranu u tom trenutku nije bilo gostiju. Bez dozvole vlasnika cigaretu sigurno ne bih zapalio – odgovorio je ministar za Dnevno.hr, dodavši da su s pušenjem prestali nakon negodovanja gostiju, koji su naknadno ušli u restoran.

– Među njima je bila i osoba koja je mobitelom snimila spomenuti događaj. Osobno sam otišao do njihovog stola te im se ispričao zbog propusta koji sam napravio. Nažalost, radi se o ljudskoj pogrešci, koja se može dogoditi svakome od nas, no osobe koje su pod povećalom javnosti o tome trebaju posebno voditi računa. Iz ovog događaja sam izvukao pouku i vjerujem da mi se kao pušaču ovakva pogreška više neće ponoviti – naglasio je Jakovina za Dnevno.hr.

Komentara 35

2M
2much4me
12:16 05.09.2012.

da je konobar pokušao 'grešnike' upozoriti da se ne smije pušiti no da su se ovi oglušili na molbu -------------------------------------------------------------- i tako je još jedan konobar otišao na burzu rada.... Mrsiću piši jedan više... proročanstvo ti se ispunjava, punim mahom...

LO
Louie
12:18 05.09.2012.

Cigaretu zapalio uz dozvolu vlasnika restorana. Stim jos vise dokazo koliko je malouman. Zakon za pusace je isti sa sve.A on kao ministar moro bi imati u glavi malo vise. Ko leti visoko pada nisko.

ZE
zelja12
12:15 05.09.2012.

ako je normalna drzava , mora mu se napisati kazna , ako ne njemu tako se ne smije nikoga kazniti ,dakle pusenje je dozvoljeno, ako ga se kazni bio bi to veliki uspjeh , pa bi se i drugi malo suzdrzavali jer ako je ministar kaznjen kako ce tek mene?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije