Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO VRIJEME

VIDEO Jak vjetar neugodno iznenadio Zagrepčane. DHMZ upozorava: Pazite na krhotine

VJETAR
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.03.2024.
u 13:20

Uz više oblaka ponajprije će na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskoj te središnjoj Hrvatskoj biti kiše uz mogućnost grmljavine, navodi DHMZ.

Brojne Zagrepčane neugodno je iznenadio jak vjetar, a Državni hidrometeorološki zavod upalio je žuti meteoalarm u kojem navodi kako je vrijeme na području Zagreba potencijalno opasno.

- Jak jugozapadni vjetar. Srednja brzina vjetra > 40 km/h. Budite na oprezu zbog krhotina koje lete nošene jakim vjetrom. Mogući su lokalizirani prekidi u aktivnostima na otvorenom - poručio je DHMZ u svojoj prognozi.  

Ranije su najavili mogućnost takvog vremena za četvrtak. "Promjenljivo i vjetrovito. Uz više oblaka ponajprije će na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskoj te središnjoj Hrvatskoj biti kiše uz mogućnost grmljavine. Na istoku unutrašnjosti i u Dalmaciji dulja sunčana razdoblja. Puhat će umjeren i jak, na udare i olujan jugozapadni vjetar, na Jadranu i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 15 do 20 °C, u gorju niža", stoji u prognozi DHMZ-a.

Jak vjetar u Zagrebu nije spriječio građane da jutro provedu u centru grada

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Seurat
Seurat
14:09 28.03.2024.

Zašto ih upozoravaju na možemose?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije