Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve bi opet ponovili

VIDEO Izrekli sudbonosno 'da' pa se srušili s balonom

mladenci SAD
Screenshot/YouTube
08.01.2013.
u 23:07

Nedugo nakon najvažnijeg trenutka u životu dvoje mladenaca, košara se počela njihati na jakom vjetru te se potom balon srušio na ogradu u američkom San Diegu.

Može li se zamisliti uzbudljiviji ulazak u brak od onoga kojeg su imali Jonathan i Kerin Narcisse koji su se nakon izricanja sudbonosnog \"da\" srušili sa balonom, piše Today News.

Nedugo nakon najvažnijeg trenutka u životu dvoje mladenaca, košara se počela njihati na jakom vjetru te se potom balon srušio na ogradu u američkom San Diegu. Na sreću mladenci, njihovih 11 gostiju i pilot balona u padu nisu bili teže ozlijeđeni već su zaradili samo ogrebotine i masnice. - Na sreću, nismo završili naš brak na dan kada je počeo\", kazao je Jonathan.

Pad je iz svojeg dvorišta gledao Mark Carlile. - Čuli smo jako vrištanje pa smo potrčali tamo najbrže što smo mogli te ugledali mladoženju i mladu, vjenčanje te mnogo ljudi koji su doživjeli olakšanje - kazao je Carlile. Mladi bračni par incident nije uznemirio te tvrde da bi se ponovno vjenčali u balonu.

>>Balon se dignuo i 
zapalio. Putnici su ispadali iz košare

Komentara 2

MO
mojazemlja
23:12 08.01.2013.

Bombi,ženi i balonu..ne vjeruj..

WW
WIR WERDEN SIEGEN
06:43 09.01.2013.

Ispada da je priroda rekla šta misli o mješanim brakovima i stvaranju multi-kulti društva.Kojoj rasi pripadaju djeca iz takvih brakova?Golub sa golubovima,jastreb sa jastrebovima,vrana sa vranama...Ptice nam pokazuju kako je ispravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije