Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najteža uvreda

VIDEO Iranskog predsjednika gađao cipelom, ali...

Mahmud Ahmadinejad (1)
Foto: Reuters
1/3
05.02.2013.
u 22:36

Iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinejad bio je meta napada cipelom danas u Egiptu, a gađao ga je jedan Sirijac

Iranski predsjednik Mahmoud Ahmadinejad bio je meta napada cipelom danas u Egiptu, no napadač, inače Sirijac, promašio je predsjednika. Napad cipelom u arapskoj kulturi jedan je od najtežih načina omalovažavanja javne ličnosti.

Napadač je iranskog predsjednika promašio dva puta, a nekoliko muškaraca odmah je zaštitilo Ahmadinejada i odvelo ga do automobila, piše ABC News.

Najpoznatiji slučaj gađanja cipelom bio je onaj 2008. godine kada je tadašnjeg američkog predsjednika Georgea Busha pogodio lokalni novinar tijekom njegova posjeta Bagdadu.

>> Nezaposleni muškarac Ahmadinejada gađao cipelom

Komentara 11

CR
Cro10a
17:46 06.02.2013.

@KININIGEN ilumintati haha

OB
-obrisani-
23:35 05.02.2013.

Da to nije Sirijac iz Saudijske Arabije.Puni su " Prijatelji Sirije" tobožnjih Sirijaca iz Jemena,Saudijske Arabije,Katara,Afganistana,Pakistana.Libije,.Iraka,Turske,. itd. itd.

JA
jamanuša
15:06 06.02.2013.

nije lijep za vidjeti ali je zato borac za svoju domovinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije