Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krijumčarski lanac
Povratak na članak

VIDEO Ilegalno preko granice za 800 eura prebacili 188 osoba

Uhićeno je deset osoba, od kojih je sedam hrvatskih državljana, a trojica su državljani Afganistana, tražitelji azila, protiv kojih je Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta podnio kaznene prijave

Komentari 1

NE
Nepokolebljiv
16:49 16.11.2012.

Polako! Dobre duse pomogli sirotinji izbjeglicama iz muslimanijske tiranije (Sudan i ostatak muslimanske Afrike gdje svakodnevno ubijaju krscane) prijeci granicu i onda im pomogli PRIJAVITI se zakonu pa onda nastaviti put u Europu. Sta je tu lose? Nisu ostali na nasoj grbaci a spasili glave iz rata i genocida. Treba ih nagraditi a ne kazniti. To je privatni biznis - poduzetnici (Hrvati) i nisu bili na burzi. Izbjeglice donesli lovu - financirali u hrvatsko gospodarstvo. Donesli vise novaca nego "Gazimir" Cacic do sada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.