Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OZLIJEĐENIH

VIDEO/FOTO Stravični prizori s mjesta nesreće kod Stare Gradiške: Stajali u koloni, na njih naletio kamion

Prometna nesreća
Foto: Radio Nova Gradiška
1/4
Autori: Hina, Večernji.hr
23.03.2024.
u 19:26

Prometovanje cestom D5 je obustavljeno te je promet preusmjeren na alternativne pravce.

Teretnjak je udario u 15-ak vozila koji su stajali u koloni kod graničnog prijelaza Stara Gradiška, pri čemu je ozlijeđeno više osoba, izvijestili su u subotu popodne iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Policija je dojavu o nesreći na državnoj cesti D5 od Novog Varoša prema graničnom prijelazu Stara Gradiška zaprimila oko 16:31. U koloni u koju je udario teretnjak bilo je 15-ak vozila i, prema prvim saznanjima, ima više ozlijeđenih osoba.

Prometovanje cestom D5 je obustavljeno te je promet preusmjeren na alternativne pravce. Iz policije putnike savjetuju da prometovanje prema Bosni i Hercegovini nastave na graničnim prijelazima Slavonski Brod, Slavonski Šamac i Svilaj. Očevid je u tijeku. Fotografije s mjesta nesreće objavio je Radio Nova Gradiška.

Nažalost, u poslijepodnevnim satima subote došle je do teške prometne nesreće i u Dalmaciji. Prema prvim policijskim informacijama, u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu na cesti D8, u sudaru osobnog vozila i motocikla, poginule su dvije osobe.

VEZANI ČLANCI:

Dojavu o teškoj nesreći policija je zaprimila u 17,48 sati te su sve službe izašle na teren. Promet na cesti D8 prema Splitu je u cijelosti zaustavljen i preusmjeren na Ulicu Franje Tuđmana, izvijestila je splitska policija.

Prometna nesreća
1/4
Ključne riječi

Komentara 4

JO
JOZO
20:54 23.03.2024.

Imam dosta godina vozačkog staža ali sada me strah kada vidim ove strahote. Izgleda da su mobiteli uzročnik većine ovih nesreća.

OP
Ocvali pupoljak
20:12 23.03.2024.

Kojom brzinom je vozio da nije vidjeo kolonu?

MO
modovisisajteMaraschino
20:08 23.03.2024.

Ljudi palite 4 žmigavca kad stojite u koloni ako ste zadnji.... nije važno autocesta ili obična cesta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije