Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrivena kamera

VIDEO Duh mladenke plašio ljude u podzemnoj garaži. Vozači vrištali!

kosor
17.12.2012.
u 16:38

Iako su se gledatelji dobro zabavili, sudionicima skrivene kamere to nije bilo nimalo smiješno već su vrišteći bježali iz svojih automobila

Silvio Santos, voditelj brazilske zabavne emisije koji se našalio simulirajući pojavljivanje djevojčice duha u dizalu, došao je na još jednu ideju za skrivenu kameru strave. Kameru je ovoga puta postavio u podzemnu garažu, a vozače je na stražnjem sjedalu auta dočekivao duh mladenke. Iako su se gledatelji dobro zabavili, sudionicima skrivene kamere to nije bilo nimalo smiješno već su vrišteći bježali iz svojih automobila.

>> VIDEO Duh djevojčice plašio ljude u dizalu! Plakali su i vrištali!

Komentara 3

IV
ivaan
17:01 17.12.2012.

Ovoga tzv. Duha je trebalo nakautirat, i poslat da se igra kod kuce.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:47 17.12.2012.

Da je kojim slučajem nekog vozača drmnuo srčani udar od strah i da je preminuo na licu mjesta, zanima me dal bi mu i tada bilo smiješno... ili bi poput onih retrdiranih radio voiditelja razmišljali o samoubojstvu ?

VL
vlist
20:37 17.12.2012.

koji fejk video, vidi se iz aviona da je namještaljka svaki auto u koji je netko ušao imao je otvoren suvozačev prozor, i najbolje sjedi iza vozačevog sjedala, koliko vas kad bih ulazilo u svoj auto ne bih primjetili da vam netko sjedi iza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije