Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Dojava o bombi u zračnoj luci u Beogradu: Objavljena snimka putnika koji su evakuirani iz aviona

Beograd: Prezentacija radova na izgradnji novog terminala u zračnoj luci "Nikola Tesla"
Foto: Antonio Ahel
1/4
29.02.2024.
u 22:43

U međuvremenu se oglasila i crnogorska tvrtka ''Air Montenegro'', navodeći kako je dojava stigla za zrakoplov njihove tvrtke te još nekoliko drugih

Večeras je oko 19.15 sati u beogradsku zračnu luku ''Nikola Tesla'' stigla dojava o bombi, prenosi N1 Srbija. Trenutno je u tijeku pregled svih prostorija, doznaje se. 

Zračna luka zatvorena je zbog dojave, a svi putnici odmah su bili evakuirani po dojavi. U međuvremenu se oglasila i crnogorska tvrtka ''Air Montenegro'', navodeći kako je dojava stigla za zrakoplov njihove tvrtke te još nekoliko drugih kompanija. Osim toga, Instagram stranica 192_rs objavila je i snimku navodne evakuacije, čija autentičnost nije sigurna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

- Dojava o bombi se dogodila u trenutku kad je zrakoplov bio na zemlji. U tijeku je provjera zrakoplova, a putnici i posada će biti na sigurnom dok se ne obave sve neophodne kontrole - objavila je tvrtka, dodajući kako sigurnost putnika nije bila ugrožena ni u jednom trenutku.

Posljednji zrakoplov poletio je iz zračne luke u 18.45 sati, dok su letovi iz Zagreba i Basela preusmjereni.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
07:36 01.03.2024.

Već mjesecima siromašni narod srbije je na ulicama zbog izborne krađe još im još i ova bomba falila.

Avatar Tombstone
Tombstone
03:01 01.03.2024.

Dao Bog eksplodirala, I pobila sto vise srba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije