Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ČEKAM TVOJE ODGOVORE'

VIDEO Butković opet zapjevao pa poručio Milanoviću: 'S otoka Raba odgovaram ti pismom'

Foto: Oleg Butković/Facebook
1/4
12.04.2024.
u 16:32

Posvećujem je svojoj obitelji o kojoj si tako besramno lagao i svojoj kravici koju mi hoćeš uzeti, skupa sa svojim rođakom, poručio je Butković Milanoviću

Zorane, čujem da si me danas opet spominjao. Nikako ti ne izlazim iz glave, a ni Milova također, poručio je ministar Oleg Butkoviću koji je putem Facebooka i ovog petka poslao poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću s kojim vodi žustre rasprave, uglavnom preko društvenih mreža. Inače, Milanović je i ovog petka u obraćanju spomenuo kratko Butkovića, no poručio je da više ne želi nastaviti prepirke s njim. 

- Znaš onu biblijsku - tko tebe kamenom, ti njega kruhom? S otoka Raba, gdje smo otvorili novu luku, odgovaram ti pismom. Posvećujem je svojoj obitelji o kojoj si tako besramno lagao i svojoj kravici koju mi hoćeš uzeti, skupa sa svojim rođakom - napisao je Butković. 

P.S. Još čekam odgovore na moja dva pitanja. Zašto se izmotavaš? Oleg - poručio mu je. 

Uz to je Butković objavio i snimku na kojoj je ponovno zapjevao, isto što je učinio i nedavno s policajcima tijekom obilaska. Tom su prilikom zapjevali pjesmu ''Zemlja dide mog'' Meri Cetinić. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Plenković o debati s Grbinom: 'On je abdicirao, više ne postoji'

Komentara 20

Avatar Looney Tunes
Looney Tunes
17:15 12.04.2024.

Odron s Pantovčaka nema odgovore na postavljena pitanja, a kako je već ispao blesav svađajući se s Milovom (Olegovom savjetnicom) kukavički je podvio rep i odlučio "principijelno" izbjegavati Olija 😏

KA
Kapitol
21:35 12.04.2024.

Take se ponasa svaki ministar vlade kad je ulovljen u neistini.

Avatar samočitam
samočitam
21:56 12.04.2024.

Koliko ga spominje triba bi mu pivat; “Ju te san se zajubija …”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije