Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vožnja na Grobniku

VIDEO Bivši ministar u akciji: Objavio snimku kako motorom juri 260 km/h

Darko Milinović na motoru
Foto: Darko Milinović/Facebook
1/3
15.07.2022.
u 12:54

"Taj osjećaj... ne znam što bih rekao... to moraš jednostavno doživjeti", napisao je Milinović

Bivši ministar zdravstva i bivši župan Ličko-senjske županije Darko Milinović objavio je snimku na kojoj motorom juri 260 km/h. Milinović na Grobniku vozi Suzuki GSX RR 1000. 

"Taj osjećaj (znam da mnogima ovo zvuči suludo ali i mnogi znaju kakav je osjećaj koljena i lakta koji stružu po asfaltu)... ne znam što bih rekao... to moraš jednostavno doživjeti.

Bilo bi tu i 1.34 (falilo mi dvije desetinke) da sam prije "zatvorio riječki" (moja greška) i da mi u "zagrebačkom" ova dvojica nisu zasmetala. Bajkeri i dečki s Grobnika znaju o čemu pričam", napisao je Milinović na Facebooku te je objavio snimku.

Podsjetimo, Darko Milinović poznat je kao ljubitelj jurilica na dva kotača. Krajem svibnja 2020. Milinović je i ozlijeđen u padu s motora na automotodromu na Grobniku. Milinović je u padu s motora slomio ključnu kost i zadobio kontuzije. 

Ključne riječi

Komentara 26

MA
MaliMirko
13:47 15.07.2022.

Naš je Dado pravi dasa, suzukiju daje gasa.

DU
Deleted user
15:17 15.07.2022.

Nakrao se za cijeli život.

ZD
zdenkoj
14:51 15.07.2022.

Kad padne ide li u Beč ba operaciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije