Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne može govoriti

VIDEO Bestijalno iživljavanje tete nad curicom (4) u vrtiću u Kini

Rokaj fest
Foto: Matija Habljak
1/2
29.10.2012.
u 17:50

Snimka prikazuje kako pomahnitala žena djevojčicu prima u ruke i baca na pod. Čini to nekoliko puta uzastopno....

Stravične priče o tome što se događa iza zatvorenih vrata kineskih škola i vrtića sve češće pune novinske stupce. Posljednja takva doista je brutalna. 

Nadzorne kamere snimile su, naime, crno na bijelom bestijalno iživljavanje odgajateljice u kineskom vrtiću nad djevojčicom starom četiri godine. Snimka prikazuje kako pomahnitala žena djevojčicu prima u ruke i baca na pod. Čini to nekoliko puta uzastopno. U jednom trenutku djevojčica je izgubila svijest, no žena ne prestaje i udara dijete nogama. Na kraju ju je primila za noge i bacila licem na pod. 

Neobjašnjivi napad dogodio se još u srpnju ove godine i lokalni mediji javljaju da je nesretna djevojčica zadobila teška oštećenja mozga. Odgajateljica se pokušala obraniti negiranjem, no odale su je nadzorne kamere i sada se protiv nje vodi sudski postupak. 

Djevojčica je i inače imala problema s učenjem, a podvrgnuli su je i dvjema operacijama. Ne može više hodati ni pričati.

 

Komentara 8

DU
Deleted user
18:05 29.10.2012.

"neobjašnjiv napad" ? objašnjiv je, itekako- babuskari fali daska u glavi, a da se odgajatelji testiraju na sve mile načine (kako tamo, tako i kod nas, i bilo gdje), pa se eliminiraju prilikom zaposlenja-a i tijekom godina rada s djecom,, svi psihički bolesni ljudi, ovo se vjerojatno ne bi desilo. Ti odgajatelji rade s djecom, a ne s krumpirima-gdje su kakve provjere prije nego ih se stavi blizu onih koji su najbespomoćniji- blizu djece? Nadam se smrtnoj kazni.

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
18:17 29.10.2012.

Teta iz vrtića je potpuno nevina što se zorno vidi po otvorenim provokacijama razmaženog derleta koje se pravi "mrtvo" i ne obazire se na riječi brižne odgajateljice koja je upućuje na školovanje i rad u inozemstvu, točnije u Hrvatsku.

UD
udrimuski
18:00 29.10.2012.

briši komentar ako misliš da je za brisati ali to treba odmah likvidirati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije