Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova snimka

VIDEO Albright prosvjednicima: Odvratni Srbi, izlazite!

prometna nesreća
Pero Lovrović
01.11.2012.
u 10:04

Na novoj snimci jasnije se čuje što su Albright i prosvjednici dobacivali jedni drugima

Pojavila se nova video-snimka incidenta na potpisivanju knjige američke diplomatkinje Madeleine Albright u Pragu, kada su se s bivšom državnom tajnicom SAD-a suočili prosrpski prosvjednici koji su je podsjetili na NATO-ovo bombardiranje Srbije 1999. godine.

Na novoj snimci jasnije se čuje što su zapravo Albright i prosvjednici govorili. Prosvjednici su Albright nazvali "krvavom babom", a ona je, tjerajući ih, vikala "Odvratni Srbi, izlazite!" Sudionik prosvjeda Václav Dvořák rekao je kako nije očekivao tako oštru reakciju.

- Iznenadila me je. Mi smo ljubazno prišli da joj damo film koji smo snimili na Kosovu, bez obzira što se on tiče "otetog Kosova", poklonjenog narkomafiji uz pomoć NATO bombardirvanja i agresije, kao i kompanije IPKO koja je Albrightovoj omogućila da napuni svoje džepove - rekao je Dvořák.

Ključne riječi

Komentara 61

ME
merdevina
11:10 01.11.2012.

Nejasno je zašto bi srbe "bolio gubitak kosova" ali je posve jasno da ih boli to što im je propao još jedan "dobro organizovani genocid".

ZE
zeljkonl1
11:13 01.11.2012.

Ima i postenih Amera...recimo njihov general,svarc,cini mi se,komandant prvog napada na Irak,drzao predavanje kod mene.Pitali ga da li je predavanje vredno 50 000 ondasnjih dolara....Odgovorio je,pojma nemam,ali vi placate....

MR
mravac8
11:06 01.11.2012.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Osim toga, sigurna sam da bi ona, da su demonstrirali Hrvati isto tako kazala - odvratni Hrvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije