Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U posjetu riječkom ogranku HNS-a

Vesna Pusić osudila porast krive politike SDP-a koju predvodi Bandić

vesna pusić
Ivana Ivanović/PIXSELL
30.12.2009.
u 13:08

Vesna Pusić osvrnula se na rezultate prvog kruga predsjedničkih izbora i potvrdila podršku stranke kandidatu SDP-a Ivi Josipoviću u drugom krugu.

Vesna Pusić posjetila je riječki ogranak HNS-a te se osvrnula na rezultate prvoga kruga predsjedničkih izbora i potvrdila podršku stranke kandidatu SDP-a Ivi Josipoviću u drugom krugu. Iako zadovoljna rezultatima u Primorsko-goranskoj županiji gdje je za nju glasovalo 11,12 % birača, brine je ukupni slab odaziv građana izborima, a to pripisuje manjkavoj demokraciji u zemlji.

Osudila je i "porast krive politike SDP-a" koju predvodi Milan Bandić, kazavši da ona kvari odnose socijaldemokrata i haenesovaca još od 2002. godine. U komentaru Bandićeve inicijative za osnivanje Socijaldemokratskog pokreta u slučaju da ne pobijedi na izborima, kazala je da je "mnogo stranačkih otpadnika dosad pokušavalo formirati stranku, no to im nikad nije uspjelo".

Ključne riječi

Komentara 52

OB
-obrisani-
14:01 30.12.2009.

\'\'Savjest\'\'da ti imas savjesti povukao bi paralelu izmedju Zagreba i Osijeka po svim parametrima ,pa bi ti onda proradila savjest .Ako Bog da hrvatski ce seljak za Bandiceva mandata doci na svoje,seljak koji tri puta vise radi a tri puta zivi gore i tri puta vise voli svoj grad svoju drzavu nego grmecki purgeri.

LU
lukas
14:13 30.12.2009.

ona govori o stranackim otpatcima a ja vidim u njoj nacionalni otpadak zato jer je popljuvala sve naconalne svetinje na kraju krajeva gospoda i nezivi sa obitelji u hrvatskoj.ona je u zagrebu na privremenom radu,zato i mamo takvo stanje u drzavi kad zmije drzimo u njedrima.

OB
-obrisani-
13:55 30.12.2009.

Eno ti Mesica pripremaju za pocasnog gradjanina Pristine .Srbi da ne zaboravite ,Mesic je dusom i tijelom za Josipovica .Bandic iz respekta prema gradjanima ciji je predsjednik to ne bi nikad ucinio,pogotovo sto na Kosovu jos sve nije jasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije