Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pleternica

Vepar u šumi kod Pleternice napao lovočuvara i teško ga ozlijedio

vepar (1)
Foto: Duško Mirković/Pixsell
1/4
01.03.2011.
u 14:06

Lovočuvar je ostao priseban i uspio je u obrani ubiti životinju te je prebačen u požešku bolnicu.

TULNIK – Oko 11.30 sati između Tulnika i Djedine Rijeke (pokraj Pleternice) lovočuvara Josipa Kvaternika (47) napao je vepar i teško ga ozlijedio. Ranjeni je muškarac ipak prisebno reagirao te je uspio ubiti vepra. Nakon toga mobitelom je pozvao upravitelja Šumarije Pleternica Radovana Rotara i zatražio pomoć. U požeškoj bolnici kažu da su ozljede teške, ali za sada mu život nije u opasnosti.

Neslužbeno doznajemo da je vepar koji je napao lovočuvara dva dana ranjen lutao šumom, a ostale činjenice utvrdit će se nakon policijskog očevida.

Komentara 6

LO
lojtra
15:01 01.03.2011.

Kad mu je htio \"djecu na saft\"!

Avatar petric1
petric1
15:18 01.03.2011.

Heheheh htio mu je djecu u kotlić!

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
18:23 01.03.2011.

Htio mu dječicu u lonac ? hm,sram ga bilo,dobio je što je tražio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije