Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodaja zemljišta

Veljko Ostojić: O ostavci sad još ne razmišljam

Veljko Ostojić
Boris Ščitar/VLM/PIXSELL
07.03.2013.
u 16:40

– Novac od prodaje zemljišta ne pripada meni, kao što nije bio moj ni novac kojim je to zemljište kupljeno. U imovinskoj kartici ga nisam spominjao ni kao suprugin, jer nikada nije bio ni na njenom računu – rekao je Ostojić.

Premijer Zoran Milanović rekao je kako vjeruje da ministar turizma Veljko Ostojić nije počinio kazneno djelo, no dodao je da će ministar trebati dati odgovore na niz legitimnih pitanja.

Novac je u tvrtki Skvačota

Komentirajući aferu s kupoprodajom zemljišta u Balama, pri čemu je Ostojićeva šogorica zaradila 24,7 milijuna kuna, Milanović je naglasio kako u vrijeme sklapanja koalicije protiv njega nije bilo nikakvih istraga ni kaznenih prijava.

– Ako se imam pravo neću reći ograditi, nego malo ustuknuti, ovo je ipak koalicija, ja sam predsjednik SDP-a. Naravno da, kada sastavljate vladu, vodite računa o kredibilitetu svakoga, naravno i gospodina Ostojića, on za mene nije bio upitan – rekao je premijer i dodao kako se nada da nije bilo nikakvih ministrovih utjecaja, insajderskih informacija i pritisaka na prodaju zemljišta.

O aferi se ponovno oglasio i sam Ostojić, koji je na berlinskom sajmu turizma.

– Novac od prodaje zemljišta ne pripada meni, kao što nije bio moj ni novac kojim je to zemljište kupljeno. U imovinskoj kartici ga nisam spominjao niti kao suprugin, jer nikada nije bio ni na njenom računu – rekao je Ostojić i dodao da je zemljište ušlo u imovinu tvrtke Skvačota, koja je u stopostotnom vlasništvu njegove šogorice.

– O ostavci u ovom trenutku ne razmišljam, ali ovi napadi na mene samo su vrh ledene sante i stoga, sve su opcije otvorene – odgovorio je Ostojić.

>>'Znao sam što rade supruga i šogorica, ali nisam uzeo novac'

>>Ostojić o aferi sa zemljištem: Posljedice ću možda tek osjetiti

Komentara 90

DU
Deleted user
17:09 07.03.2013.

bar pokazuju pravo lice ako im ovaj nastavi sjediti u vladi

JA
jamanuša
16:49 07.03.2013.

u uljuđenoj demokraciji ako sam ne odstupi onda istog prisile odgovorni građani pa makar izlaskom na ulicu. stvarno nam je dosta DRPISLAVA kako ih nazvao Kovačević

OS
osica
17:30 07.03.2013.

ni govora o ostavci - neki bi vam mogli reći da ste "stupido". No, jasno mi je za " račun na kojem novac nije bio - ali imovinska kartica obuhvaća i bračnog druga, pa mislim da je tu morao biti,rao biti, ako ga gospođa nije potrošila - jer to je ipak njezin đeparac." Znate onu dječju " sami sebe zaplićemo, sami sebe oplićemo, hura......"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije