Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESEBIČNA GESTA

Veliko srce dobročinitelja za beskućnike u Rijeci: 'Nisam bitan ja, bitni su oni'

Ulične svjetiljke/Facebook
07.12.2021.
u 13:19

Nevladina organizacija Ulične svjetiljke koja izdaje istoimeni časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama objavila je na svojoj stranici kako im se javio jedan čovjek koji je želio počastiti ručkom sve korisnike projekta Uličnih svjetiljki u Rijeci

Da još ima dobrih ljudi pokazao je jedan Marijan, čovjek koji je odlučio počastiti beskućnike s ručkom u Rijeci. 

Nevladina organizacija Ulične svjetiljke koja izdaje istoimeni časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama objavila je na svojoj stranici kako im se javio jedan čovjek koji je želio počastiti ručkom sve korisnike projekta Uličnih svjetiljki u Rijeci. 

- Jako skromno i jednostavno je objasnio da čita časopis i da se "našao" u nekim pričama i da nam svaka čast, tim ljudima i nama koji se njima bavimo. Dogovorili smo vrijeme, naš ljudina je odabrao mjesto i tako smo se danas okupili kao obitelj - objavili su na Facebook stranici. 

Iako je i dobročinitelj trebao doći na ručak, razbolio se, no ručak nije želio otkazati već je novac za račun poslao po svome prijatelju. 

- Nisam bitan ja, bitni su oni - poručio im je. 

 

"Ovo je više od ručka, ovo je svadbeno, " Uuuu meni je ovo super, najdraže su mi školjke, samo sam ih posisao i sad imam školjke za posaditi pšenicu", "Ma stvarno je bilo super sve, da je i gore bilo, isto bi bilo super kad nas je netko tako lijepo ugostio,ima dobrih ljudi", "Hvala da mi je nahranio djecu, uzela sam što je ostalo još sinu za doma", "žao mi je da ga nismo upoznali, svaka mu čast", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika. 

- Realno, skoro nismo ni znali što jedemo ni kako se neka vrsta jela pravilno jede. On je želio za nas najbolje od najboljeg. I dobili smo najbolje, jer nema bolje kad ti netko potpuno nepoznat pokaže da dobrota nikad ne može usahnuti, bez obzira kakva vremena bila, makar i "posljednja" - stoji u objavi Uličnih svjetiljki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije