Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenici su najvažnija karika

Veliki trgovački lanac razveselio svoje djelatnike: Za Uskrs uskrsnice od 150 eura i povišenje plaća

KTC
29.03.2024.
u 11:06

Trgovački lanac KTC odlučio je za Uskrs svojim djelatnicima podijeliti uskrsnice, ali i razveseliti ih povišicom od travnja

Zaposlenici su najvažnija karika u održavanju i razvijanju uspješnog poslovanja, a toga su itekako svjesni u poznatome trgovačkom lancu KTC-u, koji na našim prostorima posluje više od 31 godinu, s poslovnicama u 26 gradova, u kojima zapošljava više od 1600 djelatnika. Od samih početaka pa do danas glavna stavka u razvoju strategije ovoga poslovnog lidera je transparentna komunikacija i kontinuirana motivacija djelatnika te ulaganje u njihov razvoj.

Tako su iz Uprave i prije najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, odlučili razveseliti i nagraditi svoje zaposlenike pa će svaki od njih dobiti uskrsnicu od 150 eura, šunkicu i jaja, kako bi blagdanski stol bio bogatiji i raznovrsniji. No to nije jedina dobra vijest za njihove djelatnike jer od 1. travnja KTC svim svojim  zaposlenicima podiže primanja.

Foto: KTC

Kako kažu iz Uprave KTC-a, “zaposlenici i potrošači uvijek su im na prvome mjestu”, što jasno pokazuje podatak da su u protekle tri godine plaće rasle na godišnjoj razini, a posljednje povećanje bilo je sa 1. srpnjem 2023. godine, u iznosu od čak 10 posto. Dakle, KTC d.d. je samo za troškove plaća svojih djelatnika u prošloj godini izdvojio gotovo 4,3 milijuna eura, dok je u zadnje tri godine to bilo 7,5 milijuna eura. Također, KTC jedan je od prvih trgovačkih lanaca koji je uveo neradne nedjelje, blagdane i praznike, i to još 2020. godine.

Otvaraju se i nove poslovnice

Trgovački lanac KTC ima jasno zacrtane ciljeve za 2024. godinu – zadržati pozitivne trendove u poslovanju, otvarati nove poslovnice i zapošljavati nove djelatnike. Baš uoči samog Uskrsa, na Veliki petak 29. ožujka, ovaj trgovački lanac otvara svoj drugi supermarket u Bjelovaru, a u drugoj polovici godine planira se otvaranje velikog trgovačkog centra u Dugome Selu (supermarket, restoran, poljoljekarna, benzinska postaja i  automatska autopraonica).

Sadržaj nastao u suradnji s KTC-om.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije