Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripazite u vožnji

Ogromne gužve u smjeru mora: Kolona prema Lučkom 13 kilometara, zastoji na cestama, nesreće...

hak
Foto: HAK
1/6
17.07.2023.
u 12:50

Zbog veće gustoće prometa na pojedinim se dionicama autocesta vozi usporeno, u koloni, osobito u zonama odmorišta, tunela i naplatnih postaja

Pojačan je promet na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera čvorova Buzin i Zagreb-zapad prema naplati Lučko te na autocestama u smjeru mora i u smjeru unutrašnjosti, osobito na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na dionici Zagreb-Karlovac-Bosiljevo II u smjeru mora, autocestama A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva, na Krku i Krčkom mostu, u blizini turističkih središta na obali, u trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Video: Ove stvari izvadite iz automobila kad je velika vrućina. Mogu eksplodirati!

Zbog veće gustoće prometa na pojedinim se dionicama autocesta vozi usporeno, u koloni, osobito u zonama odmorišta, tunela i naplatnih postaja. Pozivaju se vozači na dodatan oprez i strpljenje te poštivanje prometnih propisa i ograničenja.

VEZANI ČLANCI:

Stanje u 12, 43 sati:

A1 Zagreb-Ploče-Karamatići:

pojačan je priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera;

kolona vozila na autocesti A1 na izlazu naplatne postaje LUČKO i Demerje u smjeru Zagreba duga je oko 1 km;

veća je gustoća prometa između naplatne postaje LUČKO i čvora Zadar istok u oba smjera;

na pojedinim se dionicama vozi u kolonama u pokretu s povremenim kraćim zastojima;

prometna nesreća na 198+000 km između čvora GOSPIĆ i čvora GORNJA PLOČA u smjeru Dubrovnika, promet se vodi po dvije prometne trake. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;

kolona vozila između čvora GOSPIĆ i odmorišta ZIR u smjeru Dubrovnika na 198. km. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Kolona vozila proteže se oko 4 km. Molimo korisnike za strpljenje.

A2 Zagreb-Macelj:

kolona na NP Trakoščan na ulazu na autocestu je 1 km.

A3 Bregana-Lipovac i zagrebačka obilaznica:

kolona vozila na prilazu naplatnoj postaji Lučko iz smjera čvora Zagreb zapad duga je oko 2 km, a iz smjera čvora Zagreb istok oko 13 km.

zbog veće gustoće prometa između čvora Zagreb Istok i čvora Lučko u smjeru Bregane promet se odvija usporeno u koloni u pokretu s povremenim zastojima.

kolona vozila zbog radova na dionici autoceste A3 na 70+000 km između čvora KRIŽ i čvora IVANIĆ GRAD u smjeru Bregane. Kolona vozila proteže se u duljini od oko 2 km.

DC1 stara Karlovačka cesta dionica Lučko-Jastrebarsko:

zbog prometne nesreće u mjestu Donji Desinec prekinut je promet. U smjeru Karlovca savjetuje se obilazak autocestom A1, uključivanje na čvoru Donja Zdenčina.

DC102 otok Krk i Krčki most:

na dionici most Krk između 4+810 km i 1+000 km u smjeru kopna i u smjeru otoka kolona vozila duga je oko 4 km.

 

Više o stanju u prometu čitajte OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar krkcro
krkcro
11:03 17.07.2023.

Svi na more a nemase

KI
kiseli
11:13 17.07.2023.

Ja mislim da moramo za 670 milijardi eura napraviti dodatne autoputeve

AM
Axis Mundi
14:55 17.07.2023.

Ono kad svi u isto vrijeme na istom mjestu kreću ka istom pravcu ili pravcima i još na paklenim vrućinama. Ono kad voliš biti dio krda i ne smeta ti to, kad jedva nađeš mjesto na nekoj plaži, kad nemaš ni par centimetara svog osobnog prostora itd. Što reći, koju poruku poslati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije