Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva na cestama

Velika smjena turista - zastoji i kolone na prometnicama

gužve na cestama, kolona (1)
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
Autori: kh/VLM, jek/VLM
17.08.2013.
u 12:33

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Aržano, Kamensko, Macelj, Metković, Rupa, Kaštel, Pasjak i Stara Gradiška

Današnji dan na hrvatskim prometnicama obilježile su gužve, vožnje u kolonama i zastojima.Tako je u jutarnjim satima na autocesti A1 kod čvora Posedarje u smjeru Zagreba kolona iznosila oko 17 kilometara zbog prometne nesreće, no tijekom dana, situacija se normalizirala. No, promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti i dalje je vrlo  gust, izvještava HAK.

Dok je jutros kolona na Lučkom bila ok 9 kilometara, oko 18 sati ona iznosi 4 kilometra. Prema graničnom prijelazu Macelj pred čvorom Krapina kolona je oko 5 kilometara, a pred naplatom Trakošćan oko 3 kilometra, na A3 pred naplatama Zagreb Istok i Bregana oko 2 kilometra prema graničnom prijelazu, na autocesti A6 pred naplatom Rijeka oko 2 km prema Rijeci,na A7 pred naplatom Rupa prema graničnom prijelazu oko 2,5 kilometra, a prema Rijeci oko 2 kilometra, a na brzoj cesti od Rijeke prema Krku kolona je oko 3,5 kilometra.

Zbog prosvjeda seljaka zatvoreni su na autocesti A3 Bregana-Lipovac, ulazni i izlazni kraci na čvorovima Nova Gradiška, Lužani i Velika Kopanica (promet se preusmjerava na čvorove Okučani i Slavonski Brod), D2 mjesto Korija kod Virovitice, D5 Lukač-Brezik, D7 u Velikoj Kopanici, Čemincu, D55 Županja-Orašje te D515 na dionici Potnjani- Bračevci (obilazak Satnica Đakovačka- Gorjani- Krndija).

Podsjećamo, u Zagrebu je do 19 sati zbog radova zatvorena Aleja Bologne od Aleje Seljačke Bune do čvora Jarek. Obilazak Aleja Bologne-Škorpikova-Ljubljanska avenija-čvor Jankomir-zagrebačka obilaznica-čvor Zaprešić-Jarek Donji.

HAK izvještava i kako je pojačan promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Aržano, Kamensko, Macelj, Metković, Rupa, Kaštel, Pasjak i Stara Gradiška. Vrlo je gust promet u svim trajektnim pristaništima i lukama, osobito na Cresu, Rabu i Pagu.

>> Seljaci zauzeli novi punkt: Traktori i na ulazu na autocestu u Đakovu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije