Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domjenak u westinu

Veleposlanstvo Srbije u Zagrebu proslavilo Dan državnosti

Dan državnosti Srbije (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/5
14.02.2012.
u 21:01

Lani smo izražavali podršku Hrvatskoj da što prije dovrši pregovore za ulazak u EU, a sada čestitamo na svemu postignutom i želimo da što prije uđete u EU - poručio je Vukičević

Svečanim domjenkom veleposlanstvo Republike Srbije obilježilo je večeras u zagrebačkom hotelu Westin Dan državnosti Republike Srbije i Dan vojske Srbije. Srpski ambasador Stanimir Vukičević na domjenku je ugostio predsjednika Sabora Borisa Šprema, potpredsjednika Sabora Nenada Stazića, zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, domaće i strane vojne atašee, gospodarstvenike te čelne ljude srpskih organizacija i zajednica  Hrvatskoj.

Pod velikim mjerama osigiranja uzvanici su uživali u izvedbama zbora, nakon čega je Vukićević okupljenima objasnio kako je ovo posljednja godina u kojoj se isti dan proslavlja i Dan državnosti i dan vojske. Ubuduće će se, kazao je, dan vojske obilježavati 23. travnja.

– Lani smo izražavali podršku Hrvatskoj da što prije dovrši pregovore za ulazak u EU, a sada čestitamo na svemu postignutom i želimo da što prije uđete u EU. To je veliki uspjeh, a vjerujemo da će Srbija tako dobiti još jednog prijatelja koji će pomagati Srbiji da uđe u EU – poručio je Vukićević te dodao kako je Srbija otvorila brojne reforme, te se nada da će što prije dobiti status kandidata za ulazak u EU.

Komentara 15

Avatar Milosni
Milosni
09:37 15.02.2012.

Dan državnosti i Dan vojske ........ Iste i države i vojske koja je ispračana sa cviječem da žari i pali po Hrvatskoj . Bal vampira

UT
utatica
21:48 14.02.2012.

PM ispada da će dogodine Srbi slaviti svoj Dan državnsoti u Hrvatskoj a mi Hrvati ne jer se kmeri spremaju ukinuit nam ga! Mislim kaj je preveč je preveč

MO
morituriite
22:18 14.02.2012.

RE:14.02.2012. u 21:48h utatica je napisao/la: PM ispada da će dogodine Srbi slaviti svoj Dan državnsoti u Hrvatskoj a mi Hrvati ne jer se kmeri spremaju ukinuit nam ga! Mislim kaj je preveč je preveč _________________________________________________________________ Joj pa vidi stvarno,, na žalost je baš tako kako kažeš:( Ove se kokoši iz koalicije na vlasti spremaju ukinuti Dan državnosti RH, ali će zato uredno čestitati Srbima njihov dan državnosti, odlaziti im i zajedno s njima slaviti. Koje li tragedije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije