Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno pismo
Povratak na članak

Veleposlanik Ukrajine pojasnio veleposlaniku Rusije 'zašto ne može doći na slavlje'

Priznajem da sam bio pomalo zaprepašten kad sam dobio Vašu pozivnicu na prijem povodom Dana ruske diplomacije. Jer Rusija de facto vodi protiv Ukrajine rat u kojem su poginule tisuće mojih sunarodnjaka."

Komentari 8

DU
Deleted user
10:32 10.02.2016.

Kad se samo sjetim naših prolaznih uhljeba koji su odmah nakon VRA Oluja nazivali Beograd i tvrdili da su za sve krivi dr.Tuđman i ekstremisti zaboravivši lopove unutar komunističke partije koji su i organizirali rat na području Juge. Još i i danas raspravljamo o zločinima 91-5 a ne o tome tko je i na koji način opljačkao INA-u zbog čega je i ubijen Đureković kao i mnogi drugi koji su u borbi protiv kriminala u bivšoj Jugi preko noći nazvani Ustaše,četnici ili Balisti te likvidirani.

VL
Avatar babas
babas
13:48 10.02.2016.

Ruski veleposlanik Azimov je vrhunski diplomata i to bi naši političari i gospodarstvenici trebali iskoristiti da privuku ruske investicije i poprave odnose s Rusijom. Što reći za ovoga Ukrajinca? Još nije shvatio da su ih Ameri svjesno žrtvovali kako bi stvorili probleme Rusiji na granicama. Ubrzo će kamenje jesti,jer i Ameri i EU već dižu ruke od njih,a Rusi su već digli.

VL
PE
pessimus
13:25 10.02.2016.

gospodine veleposlaniče tražili ste, dobili ste i u čemu je sad problem? obratite se onome tko vas je gurnuo u situaciju u kojoj ste trenutno. odgovor je u bruxelesu i washingtonu. neke stvari jednostavno nisu išle. pa zar ste moglili zamisliti da bi se američki i nato-ovi brodovi kočoperili na krimu, zar ste stvarno mislili rusima u ukrajini zabraniti uporabu ruskog jezika?

VL
Avatar navijač
navijač
11:13 10.02.2016.

Nije to Josipović.

VL
DV
david.vizental
12:45 10.02.2016.

njemu bi trebalo suditi jer i van svoje zemlje radi protiv svoje zemlje, zašto ne napiše koliko se stanje u Ukrajini pogoršalo od događaja koji su njemu slični izveli, pa nije on jedini Ukrajinac u Zagrebu da bi mi ostali imali informacije koje su točne

VL
NE
Neo001
12:59 10.02.2016.

putinu treba reći otvoreno i odrešito da sa terorizmom koji provode na bliskom istoku pa i protiv svog naroda vode zemlju u sve veću izolaciju i siromaštvo.

VL
DU
Deleted user
13:10 10.02.2016.

Vrlo kulturan odgovor, iako krajnje diplomatski, sve je vrlo jasno rečeno. Na žalost, nikakva diplomacija neće riješiti problem ruske agresije na Ukrajinu. Stoga je Rusija i posebice njena diplomacija, zaslužila da i dalje bude "na ledu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.