Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Veleposlanik razvrgnuo brak jer je mlada ispod nikaba bila bradata

nikab
Reuters
10.02.2010.
u 20:46

Kada je bračni ugovor potpisan, veleposlanik je želio poljubiti mladu. Ali kada je podigao veo, neugodno se iznenadio - ishodio je poništenje braka, ali ne i povrat novca koji je potrošio na darove.

Jedan arapski veleposlanik otkazao je svadbu kada je otkrio da je njegova buduća mlada bradata i razroka, izvještava Gulf News.

Mladenka je, naime, nosila nikab, koji joj je u potpunosti prekrivao lice. Prije vjenčanja sreli su se samo nekoliko puta. Sve je ugovorila djevojčina majka koja je prevarila majku mladoženje podmetnuvši joj slike svoje druge kćeri. Kada je bračni ugovor potpisan, veleposlanik je želio poljubiti mladu, ali kada je podigao veo, neugodno se iznenadio.

Na šerijatskom sudu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zatražio je poništenje bračnog ugovora, obrazlažući kako je na prijevaru uvučen u brak. Poništenje je uspio ishoditi, ali ne i traženi povrat novca koji je potrošio kupujući budućoj mladoj odjeću, nakit i druge darove.

U izvješću se ne navodi identitet veleposlanika i koju zemlju predstavlja.

Ključne riječi

Komentara 1

PJ
pIavo_jezero
21:14 10.02.2010.

kasnite, VL, znamo već za ovu vijest, već nas je Crovata informirao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije