Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hamadan

Veleposlanik u Iranu Esad Prohić ozlijeđen u prometnoj nesreći

esad prohić
VL
02.07.2010.
u 13:12

U nesreći je poginuo vozač, lokalni djelatnik, a ozlijeđena su i dvojica hrvatskih državljana.

Hrvatski veleposlanik u Iranu Esad Prohić ozlijeđen je u jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći u gradu Hamadanu. U nesreći je smrtno stradao vozač, lokalni djelatnik, a ozlijeđena su i dvojica hrvatskih državljana, predstavnici tvrtki Flammifer Ozalj i Itema.

Svi ozlijeđeni hospitalizirani su u Hamadanu i nalaze se izvan životne opasnosti, priopćilo je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Odmah po dobivanju informacije o prometnoj nesreći u Hamadan je upućen djelatnik hrvatskog veleposlanstva u Teheranu koji je posjetio ozlijeđene te će i dalje biti na raspolaganju u slučaju potrebne pomoći.

Iz MVPEI-ja kažu kako su u kontaktu s obitelji smrtno stradaloga lokalnog djelatnika te izražavaju najdublju sućut  zbog tragičnog događaja.

Komentara 12

Avatar Svećenik
Svećenik
23:04 02.07.2010.

rea... glavno da ima bradu... misliš li da jaca nema bradu?

DU
Deleted user
17:07 02.07.2010.

jel i ovaj švercao alkohol u diplomaciji

ZA
zadranin
14:51 02.07.2010.

Esadeeeeee,,,,pravi hrvat kao i razni Jovice,Miloši u hrvatskoj diplomaciji... Nekako mi je mutan ovaj pogled na slici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije