Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KNJIŽEVNI SUSRET
Povratak na članak

Vedrana Rudan ismijala i nasmijala mnogobrojne Bjelovarčane

Iznova je prostor knjižnice bio preskučen da primi sve zainteresirane za promociju knjigu "Kad je žena kurva, kad je muškarac peder"

Komentari 3

HR
Hrvatica@
23:28 23.10.2014.

Ma ona je jadna žena

VL
OK
OKTOPOD
19:33 07.02.2020.

Kad izmedju toliko ponudjenoga štiva nemaš ništa drugo komentirati nego književnicu Rudan, našem izdavaštvu se loše piše. Loše se piše i vama , gospodo, koji evo još i tiskovine stvarate. Sve je manje onih koji posežu za tiskanim medijima .ama .a sve više onih koji prelaze na elektronske medije. Kako se sve više javljaju pristalice novih medija, a ni zagovornika da se zadrže djela nastala gutembergovim izumom, a i ranije, nije mala , tako sve više u dijalogu izmedju jednih i drugih dolazi do iskrenja --šumova na vezama Kako se sva moguća dostignuča u prostoru i vremenu javljaju relativno u sve kraćim vremenskim intervalima , uvijek će u novom biti zakinuta generacija koja je u punoj životnoj zrelosti , i koja , samim time što je sve do granice s novim inficirana svim onim što je akomulirala do tada , a u dvadesetom stoljeću je imala mnoštvo toga , nije voljna , inertna je, prihvatiti sve ono što joj se nudi. Nemoj te joj zamjeriti. Što se tiće gos. Rudan, ona u svemu ovome ništa nije kriva . Pratio sam je kad bi gostovala u nekim emisijamA NA te-veu. Njeni izljevi u pravcu seksualnosti, spominjanje erogenih zoni, nisu me impresionirali. Pa zar povijest nije i pretrpana primjerima erotike , seksa , kako svjetovne tako i crkvene tematike . Njena rečenica , opis likova , kontekst nisu mi poznati. Pa se zbog toga niti upuštam u kritički osvrt. Hvala! fr. PS,i mladi i stariji moraju prestati s omalovažavanjem po pitanjima novih dostignuča,

VL
BA
bakulušić
16:32 23.10.2014.

Kada je Vedrana Rudan ismijavala Crkvu i svećenike onda je to bila demokracija i sloboda govora. Nešto poželjno. Kada je, nepažnjom, dirnula neki dim iznad Gaze, nestala je. To nije spadalo u demokraciju i slobodu govora. Vratila se, vidjet ćemo je li naučila lekciju o demokraciji i slobodi govora. I neka su se barem Bjelovarčani nasmijali u ova tužna vremena. Kada je malo komu do smijeha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.