Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČNA UBOJSTVA

VIDEO Večernji na mjestu strašnog zločina: 'Natjeravao je ženu po ulicama Velike Gorice'

Muškarac u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i pobjegao
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/18
29.12.2023.
u 12:22

Novinarka Večernjeg lista javila se iz Velike Gorice s novim informacijama o stravičnom ubojstvu.

U Velikoj Gorici se u petak ujutro dogodilo dvostruko ubojstvo i samoubojstvo. Muškarac je ubio dvije ženske osobe, a onda je, nakon što je policija opkolila njegovu kuću, presudio i sebi. Policija još nije službeno potvrdila u kakvim je odnosima muškarac bio s ubijenim ženama.

 

Večernji list se nalazi u Velikoj Gorici, odakle se novinarka Katja Knežević javila s novim informacijama o stravičnom ubojstvu.

- Jutros je u 10 sati čovjek natjeravao žensku osobu po ulicama Velike Gorice. Ona je ušla u trgovinu, on je ušao za njom i, nažalost, ju ustrijelio. Nakon toga se dao u bijeg, a u jednom trenutku ušao je u kuću, gdje je, prema neslužbenim informacijama, ustrijelio još jednu žensku osobu. Navodno je riječ o njegovoj majci. Na kraju je presudio sebi - izvještava novinarka Večernjeg lista iz Velike Gorice.

Situacija je trenutno mirna, a policija nadzire ulaze u Zagrebačku ulicu u Velikoj Gorici, gdje se dogodio stravičan zločin.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ubojstvo u Velikoj Gorici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije