Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Garancija kvalitete

Večernji list ostvario status Superbrands Exclusive 2016.

Superbrands exclusive 2016
19.05.2016.
u 09:00

Ocjenjeni smo najboljim u kategoriji dnevne novine od strane potrošača, ali i Stručnog vijeća

Superbrands oznaku mogu nositi samo brendovi s najvišim ocijenama Stručnog vijeća, odnosno brendovi koji su po istim kriterijima prepoznati od strane potrošača (ispitivanje MediaNeta na uzorku od 1000 ispitanika).

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak.

„Ovakva priznanja potvrđuju da su objektivni pristup u praćenju relevantnih tema od strane brojnih kvalitetnih novinara i kolumnista i dalje ono što čitatelji cijene i žele.“, istaknuo je glavni urednik Dražen Klarić.

Fokus cijele redakcije na kvalitetu i sadržaj konstantno donosi opipljive rezultate, što dokazuje i konstantan rast broja pretplatnika.

Drago nam je da je naš trud i rad prepoznat od strane potrošača kao i da je i struka prepoznala našu pouzdanost i kvalitetu. 

>>Večernjakovci Haidar Diab i Veljković te Pixsellov fotoreporter Lukunić dobili nagrade HND-a

>>Nova TV i Styria dominiraju medijskim tržištem

Komentara 6

KA
kajinx
10:18 19.05.2016.

Zamislite koliko bi bili kvalitetni da imate "novinare" koji znaju Hrvatski jezik!

AP
apollonia
09:41 19.05.2016.

To je status koji se KUPI.Plati pa si superbrand.

RM
rmd3
09:52 19.05.2016.

Hahaha priznanje si mozete obrisat od debelo meso.Znaju vasi komentatori a i ja kako benate ljude zato sto govore istinu koja vam se ne svidja,istina je mnogo ugnjetavana na vasem portalu dok popularizirate one koje su na vlasti politicki kriminalci (kad napisem velikim slovima K.R.I.M.I.N.A.L.C.I HDZ, dobiješ Ben na 2 dana halo?)i koji su pokrali narod ,zataskavate slucajeve Udbaša .Soboli kriminalca Karamarka,cak novinarske presude ne prikazujete(Domagij Margetić stavi bi post al bi bio benat sigurno na 6 mjeseci) jer ste u strahu od Kriminalnih politicara urednici su vam u kontaktu s kriminalcima politickim i vi dobijete Superbrend nagrado?haha ha.Daleko je ovdije novinarstvo od slobode mediji vi ste kotačić koji potoiruje ivakve kriminalne politicare u Hrvatskij te u sluzbi zapadnjacke propagande NSA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije