Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u lekeniku

Vatrogasci izbavili vozača iz smrskanog Passata

vatrogasci,lekenik,prometna nesreća (1)
Foto: Božidar Antolec/VLM
1/7
04.01.2012.
u 14:50

Vozač Passata koji se kretao u smjeru Siska skrenuo je u suprotni trak i sudario se s kamionom.

U teškoj prometnoj nesreći koja se u srijedu dogodila u Lekeniku ozlijeđene su dvije osobe, od kojih jedna teže. Osobni automobil Volkswagen Passat i dostavno vozilo tvrtke Velpro sudarili su se kod kućnog broja 110 na državnoj prometnici D30.

Prema izjavama očevidaca, iz još neutvrđenih razloga vozač Passata, koji se kretao u smjeru Siska, samo je skrenuo u suprotni trak i sudario se s kamionom. Od siline udarca Passat se zarotirao na cesti, a kamion je sletio s ceste, srećom na prilazni most, i zaustavio se malo ispred betonskog stupa javne rasvjete.

Vozač kamiona  i njegov suputnik nisu ozlijeđeni. Vozačeva strana Passata u potpunosti je uništena, a on je ostao prignječen pa su intervenirali i vatrogasci.

Vatrogasci DVD-a Lekenik počeli su izvlačiti unesrećenog, a u pomoć su im pristigli i djelatnici JVP-a Sisak. Nakon 20-ak minuta i velikih napora vatrogasci su uspješno izbavili vozača koji je, kako doznajemo, bio pri svijesti i zajedno sa suvozačicom vozilom hitne pomoći prevezen u sisačku Opću bolnicu.

Uzroci nesreće bit će poznati po završetku očevida.

Promet državnom cestom bio je zatvoren oko sat vremena zbog čega su se stvorile velike gužve, a stvar je zakomplicirao i vozač kamiona koji je mjesto nesreće pokušao zaobići lokalnim putem i zapeo pa tako onemogućio promet tom obilaznicom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije