Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod nadzorom

Vatra na Svilaji još uvijek gori, požar se gasi od petka

požar (1)
Dusko Jaramaz/PIXSELL
30.08.2012.
u 07:13

Požar se proširio u minski sumnjivo nenaseljeno područje, a sa sigurne udaljenosti nadziru ga vatrogasci iz Šibensko-kninske županije

Požar koji je u petak buknuo na Svilaji kod mjesta Donji Baljci još uvijek se ne smiruje. Dok su šibenski i splitski vatrogasci zajedno s kolegama iz Istre, koji su im se preko ljeta pridružili kao pomoć, vatru gasili na tlu, iz zraka im je jučer u pomoć priskočio i jedan zračni traktor. Požar se, javljaju iz DUZS-a, proširio u minski sumnjivo nenaseljeno područje, a sa sigurne udaljenosti nadziru ga vatrogasci iz Šibensko-kninske županije.

Jutros u šest sati ugašeni su požari u blizini brane Peruča i na području Satrića pokraj Hrvaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije