Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naručivanje pacijenata
Povratak na članak

Varga: Na nekim područjima značajno smo smanjili liste čekanja

Došlo je do značajnog smanjenja lista čekanja u nekim područjima gdje je odaziv našim mjerama bio jači, a tamo gdje su tvrđi orasi pojačat ćemo nadzor, kazao je ministar zdravlja

Komentari 9

Avatar mili99
mili99
14:51 03.09.2014.

Najpametnije bi bilo da smanjite čekanje svih građana Hrvatske i odete prije kraja mandata s vlasti. Veliku uslugu bi svima ucinili, a posebno gospodarstvu države.

VL
NV
novo vriijeme
15:26 03.09.2014.

A koje liste čekanja su smanjene i što je bio razlog da su bile nepotrebno dugačke . One najkorumpiranije liste nisu još niti primjećene a kamoli riješene.

VL
Avatar plimni_val
plimni_val
17:17 03.09.2014.

Kažu da je pogodovao nekoj udruzi koju je osnovao i kad je postao ministar sam sebi dodijelio pare, tj. ne sebi već toj udruzi. "Objasnio" je da je njegova udruga zadovoljila "kriterije", a da on više formalno nije upisan kao glavni čovjek udruge. Sad kad je sve razjasnio "lege artis", može u nove pobjede...

VL
MA
maaraa
15:14 03.09.2014.

Na kojim područjima ? Koliko? Kako? Neka područja mogu biti bilo gdje. Ako su na listi čekanja bila dva pacijenta,a jedan odustao, preminuo....lista čekanja je smanjena za 50% U izvještajima ministarstava moraju biti imena mjesta a uz postotke i apsolutnitni brojevi. Polovina od 2 je 50% a to jako dobro zvuči....

VL
GO
Goldstadt
16:15 03.09.2014.

ma kake liste skračene , naručim se ,zapravo sestra me naruči kod okuliste , tek za 2-3 mjeseca , dođem tamo onda me pita jeste se upisali na prijavnici, ma kakvoj prijavnici jesam li ja naručen putem e-zdravstva ne moram ići onda na šalter a oni kažu sada vam je kasno ne može sada se prijaviti doktorica ima popunjen termin jer moj kada sam bio naručen je prošao, tako da onda dok sam dobio termin za 23 dana kada drugarica doktorica ima opet slobodno , a dok sam čekao i prije termina i kasnije samo je jedan pacijent ušao! a zbog čega onda ono e-naručivanje to je jedno veliko mazanje očiju tipični komunistički pamflet!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
08:56 04.09.2014.

...navodno se ugovara najam skupog privatnog prostora... zato treba napraviti točan popis državne imovine... zatim napravit popis državnih i javnih službi koje imaju ili nemaju vlastite prostore... zatim sve državne i javne službe koje nemaju svoj vlastiti prostor te plaćaju skupe najamnine privatnicima smjestiti u državne prostore (vojarne i sl...) a nakon toga vidjeti što je preostalo i planirati dalje....

VL
NV
novo vriijeme
19:25 03.09.2014.

Ako Varga ne uspostavi održivi stručni i transparentan sustav kontrola lista čekanja koje preveniraju korupciju i ne ovise o moralu ministra trenutno na vlasti. Za to treba stručnjake koji još nisu pozvani jer ovi foteljaši naslijeđeni od Rajka Ostojića su tu samo da prikriju malverzacije i lopovluk zbog čega i jeste zdravstvo tu gdje jeste.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
22:42 03.09.2014.

...a drugdje obrisali podove i oprali prozore i zavjese...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.