Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAKAO U GAZI

Zašto Irci toliko suosjećaju s Palestincima: Irski premijer posramio Bidena usred Bijele kuće

21.03.2024.
u 12:00

Irski premijer objasnio je američkom predsjedniku Bidenu u Bijeloj kući zašto Irci toliko suosjećaju s Palestincima i nakon toga neočekivano podnio ostavku

Ključne riječi

Komentara 8

DO
domagoj1492
15:41 21.03.2024.

Suosjećaju jer su normalni i vide šta zlo radi. Suprotstavljaju se zlu. Iako se čini da tiraninu nitko ništa ne može

DU
Deleted user
13:36 21.03.2024.

Zbog toga što je jako popularno biti "woke" ovih dana i kritizirati sve i sva. To je slično kao i Bidenova administracija s onima koji preskaču granicu. Kada je Teksaski guverner objavio da će svi koji ilegalno uđu biti uhapšeni, oni odmah govore o pravima migranata. Naravno, svima je žao nedužnih zrtava u Gazi, ali zašto se taj Hamas ne preda i oslobodi taoce ako im je stalo do ikoga osim njih samih.

Avatar Behemot
Behemot
13:27 22.03.2024.

Bilo bi u redu da Amerika koja je velika i slabo naseljena i jedina na svijetu podržava Izrael ustupi Židovima komadić svog teritorija, cca 200.000 km2, tu naseli Izraelce a sveta mjesta poput Jeruzalema dobiju međunarodnu upravu. Ionako će se odcijepiti Kalifornija, Teksas i Cascadia, moguće i Florida i New England.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije