Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vanja Špiljak:
Povratak na članak

Nisam se okoristio odnosima s Tuđmanom (2. dio)

Večernji list u posjedu je stenograma razgovora između dr. Franje Tuđmana i Vanje Špiljaka iz 1999. godine. Ovo je drugi dio.

Komentari 6

GO
google385
16:49 19.01.2014.

prica se da je UDBA jos aktivna i to jako mislim da je hrvatski narod puno jaci od nje ako nista drugo onda brojcano i da je u stanju zgaziti UDBU

VL
NE
neboiznadzagreba
17:35 19.01.2014.

Gnjusno... Nijedan literarni prikaz političke i ine prljavštine ne bi ju mogao sirovije i surovije ocrtati negoli ovaj stenogram - tatica komunistički moćnik, sin bezskrupolozan gad, otac nacije kojemu se Vanjica čas dodvorava, čas ga navlači , čas ga želili uplesti u svoje posliće , čas mu daje svoja udbaška mišljenja o ljudima i događajima... A vani mase stoke sitnog zuba, u potrazi za pašom...

VL
AM
ameris
16:36 19.01.2014.

Novinari VL u uvodu govore o Voji Špiljaku a kasnije o Vanji Špiljaku !? O čemu se tu radi ? Jeli to isti čovjek ili se radi o drugoj osobi ?

VL
Avatar Becarina
Becarina
21:06 19.01.2014.

Djurekovic je napisao istinu i postao opasan svjedok . Bilo je toga puno vise..Svi su zaboravili GENEX gdje su se slivale devize iz cijele yugoslavije , a najvise od Hrvatskih gastarbeitera i turizma . Gdje su nestale ogromne fantomske YU tvrtke iz Beča , koje su razmnozavale milijarde tih deviza trgujuci naftom oruzjem i cime god su stigli . Tamo je bila centrala i Ante Markovica . Od nikuda se pojavljuju sinovi komunistickih "heroja" kao milijarderi i kapitalisti .

VL
Avatar Becarina
Becarina
18:58 19.01.2014.

Zasto niko ne pita Vanjicu odakle mu kapital ? Postoji barem jos desetak Vanjica na podrucju bivse drzave ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.