Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVORI S EU

Vandoren pohvalio Kosor za borbu protiv korupcije

vlada, kosor (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
20.08.2010.
u 15:40

Pregovori za ulazak u EU u završnoj su fazi, a posebna pažnja poklanja se najzahtjevnijim poglavljima, ocijenila je premijerka Kosor.

ZAGREB - Pregovori za ulazak u EU u završnoj su fazi, a posebna pažnja poklanja se najzahtjevnijim poglavljima - 8. i 23., tako da naglasak ostaje na reformi pravosuđa, borbi protiv korupcije na svim razinama te restrukturiranju sektora brodogradnje.

Kazala je to premijerka Jadranka Kosor na današnjem sastanku u Zagrebu sa šefom izaslanstva EU u Hrvatskoj Paulom Vandorenom. Kako se navodi u priopćenju Banskih dvora, Vandoren je posebno pohvalio napore premijerke i dodao da u posljednjih godinu dana postoje značajni pomaci.

Naglasili su važnost informiranja građana te komunikacijske strategije Vlade.

Komentara 19

UK
Ugo Kajvez
22:40 20.08.2010.

EU = YU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar comparator
comparator
14:57 24.08.2010.

Nebih još nikoga pohvalio jer mi čini se da jedni drugima drže štangu.Korupcija će se smanjiti tada kad se otvore potrebe za proizvodnjom i tako pokrene pozitivni lanac ka zadovoljavanju potreba zatvorenog kruga.

NA
new age
16:54 20.08.2010.

vidi jace vidi joj kaputa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije