Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak

V. Škare Ožbolt će biti na listi HDZ-a, ali će "zamrznuti" mandat

vesna škare ožbolt, danijel kasap, hdz (1)
Foto: Danijel Kasap/PIXSELL
1/6
13.11.2011.
u 12:43

Dogovor je da da V. Škare Ožbolt, koja je četvrta na listi, prve dvije godine u Saboru zamijeni netko iz HDZ-a

Vesna Šakre Ožbolt, predsjednica DC-a, bit će četvrta na listi HDZ-a u 6. izbornoj jedinici, obznanila je predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Osim V. Škare Ožbolt, na listi neće biti nitko drugi iz DC-a, a ona će, prema koalicijskom dogovoru, mandat u Saboru "zamrznuti" na dvije godine. DC će podržati liste HDZ-a u svim ostalim izbornim jedinicama.

Vesna Škare Ožbolt nije objasnila zašto će prve dvije godine mandat staviti u mirovanje, samo je kazala da ima drugih obaveza. Kosor je rekla kako će dvije stranke suradnju nastaviti i na lokalnim razinama.

Tijekom jutra u HDZ-u su na radnom sastanku s Kosor bili Zdravko Tomac, Miroslav Tuđman, Ivan Aralica, Zoran Šangut, Dubravko Jeličić, Zvonimir Šeparović i Nino Raspudić, koje Kosor želi okupiti u savjet predsjednice HDZ-a. Dodala je da ima i još intelektualaca s kojima želi razgovarati na tu temu.

Komentara 555

OB
-obrisani-
20:43 13.11.2011.

. .....fck vl .........legionar trazi ljubavnika...!!....

VE
velikazmija
20:58 13.11.2011.

hrvatska u srcu kamočedos u guzicu --

OB
-obrisani-
16:55 13.11.2011.

. .partijska-knjizica-s-mladom-kosor-postala-je-facebook-hit -------------------- . 13.11.2011. u 16:54h čvrga je napisao/la: Žulja vas crveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije