Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

V. Pusić o R. Čačiću: Dat ćemo mu vrijeme da dođe k sebi

pusić
Duško Marušić/PIXSELL
26.01.2010.
u 20:34

Vesna Pusić posjetila je večeras Pulu kako bi zahvalila na podršci koju je na izborima dobila u Istri, a kratko je komentirala i situaciju u kojoj su se našli stranka i Radimir Čačić.

Predsjednica Kluba zastupnika HNS-a i predsjednička kandidatkinja na proteklim izborima Vesna Pusić posjetila je večeras Pulu kako bi zahvalila na podršci koju je na izborima dobila u Istri.

- Kampanja i rezultat izbora pokazali su kako se mijenja politička kultura u zemlji. Građani više ne žele površnost i populizam, nego znanje i odgovornost - rekla je.

Komentirajući sastanak Jadranke Kosor i Zorana Milanovića, rekla je kako nije riječ o zbližavanju HDZ-a i SDP-a, nego je dosegnuta razina političke kulture na kojoj suprotstavljene strane nisu neprijatelji nego protivnici.

- Opozicija više ne poziva na prijevremene izbore jer je premijerka učvrstila svoj položaj. Koalicijski partneri, o kojima takvi izbori ovise, jasno poručuju da su se s njom solidarizirali, dodala je na novinarski upit.

Na neizbježno pitanje o političkoj sudbini Radimira Čačića, odgovorila je kako je ponosna na stranku u kojoj nema oportunizma.

- Nitko nije iskoristio tragičnu situaciju. Suosjećamo s obitelji žrtava prometne nesreće, a Radimiru Čačiću dat ćemo sve vrijeme i podršku da ljudski dođe k sebi - rekla je Vesna Pusić.

Ključne riječi

Komentara 41

DO
DONJA
20:45 26.01.2010.

Pa on je odavno trebao u zatvor zbog prevara,ovo je samo Božja kazna za oholost!!!

KR
kresimirica
23:31 26.01.2010.

Gospa Vesna nije razumijela. Čačić je prekršio ZAKON, a posljedica tog kršenja je UBISTVO. Znam da je važan DONator HNS-u al može on donirati i ak je u zatvoru. Danas je to moguće!

ST
strahic
01:49 27.01.2010.

retert

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije