Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diler s otoka

Uzgojio, usitnio pa devet kilograma marihuane stavio u posude i PVC vrećice. Ostaje u pritvoru

Slavonski Brod: Konferencija za medije u vezi pronalaska nasada marihuane
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija
15.03.2023.
u 16:16

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je podiglo optužnicu protiv 56-godišnjaka kojem stavlja na teret da je od 1. siječnja 2020. do 1. veljače 2023., na jednom otoku pored Zadra uzgojio neutvrđeni broj stabljika konoplje te ju usitnio i pohranio u 41 staklenu posudu i jedanaest PVC vrećica. Riječ je o drogi ukupne težine devet kilograma i 343,47 grama.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja djela. Neslužbeno doznajemo da je drogu uzgajao na otoku Ižu.

VIDEO Učenici (19) pronašli drogu u Smartu, susjedi u šoku: 'Učila je djecu tenis'

Ključne riječi

Komentara 2

XN
xnet0822
09:44 16.03.2023.

Sjeme mu je 100 % prodao nezaposleni "predsjednik" M&K kluba

MO
modovisisajteMaraschino
07:07 16.03.2023.

Uzgojiti biljku i osušiti je za prodaju je kriminalno djelo. No kada multinacionalna kompanija preradi biljku i plasira farmaceutske proizvode da bi postala još bogatija, to je legalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije