Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Uzeli su nam 500 milijuna da bi nam djecu školovali za burzu

Ako smo već dali toliki novac za udžbenike, mogli su nas onda tražiti i samodoprinos za na primjer popravak derutnih škola

Komentari 3

Avatar Peterančan
Peterančan
14:21 02.09.2014.

A dok su milanovići i ostali ovići i evići išli u školu, od knjiga su morali imati samo Marxa i Engelsa. Zato i jesu tak pametni.

VL
JA
james49
16:28 02.09.2014.

Gđo Smrekar, stvarno ste u ovom članku smiješali svašta. Prvo treba zamijeniti profesore koji podstiču djecu na bubanje, a ne učenje sa razumijevanjem. Za koga bi se gradile nove škole kad već i sada nam pada broj djece spremne zaa školu? Nastavnici imaju zbornice koje su u stvari samo kafići i klafraonice; kakvim se vi kabinetima opterećujete? Učitelji i profesori su izgubili svoj status vlastitim nezalaganjem. Jednostavnije im je dijeliti petice nego uvijeriti djecu da je učenje samo u njihovu korist. Promjena kurikuluma u Hrvatskoj je jednostavno Sizifov posao. Koliko god se ministarstvo i struka trudili, zaštitnici hrvatskog pučanstva sve onemogućuju. I prijašnja je vlas skrojila zakon po kojem se uđbenici mijenjaju svake 4 godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.