Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uz prijetnju podvodnom puškom opljačkao sportsku kladionicu

maska, maskirani
Arhiv VL
12.01.2010.
u 12:03

U kladionici nije bio nitko osim preplašene zaposlenice koja je odmah predala manji iznos novca. Iako bi se zbog prijetnje podvodnom puškom moglo očekivati da razbojnik nosi ronilačku masku, on je svoje lice skrio tek kacigom.

VODICE – Maskirana i policiji još nepoznata osoba u ponedjeljak navečer opljačkala je uz prijetnju podvodnom puškom kladionicu "Germania Sport" u Ulici Dulcin u središtu Vodica.

U kladionici nije bio nitko osim preplašene zaposlenice koja je odmah predala manji iznos novca. Lopov se udaljio u nepoznatom pravcu.

Iako bi se zbog prijetnje podvodnom puškom moglo očekivati da razbojnik nosi ronilačku masku, on je svoje lice skrio tek motociklističkom kacigom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije