Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo

Uz prijetnju oružjem opljačkali automat klub u Karlovcu

\'14.01.2009.,Dugo Selo, - Josipa Zorica 1.Nepoznati pocinitelj nozem je izbo zaposlenika Katastra koji je prevezen u bolnicu.Policija na mjestu zlocina radi ocevid.Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpić/PIXSELL
19.01.2012.
u 07:19

Otuđena je zasad nepoznata količina novca, a policija traga za počiniteljima

Novo razbojništvo u Karlovcu dogodilo se nakon ponoći.

Oko 00.30 sati dvije nepoznate muške osobe uz prijetnju oružjem izvršili su razbojništvo u automat klubu u Karlovcu, u Ulici Vladimira Nazora, saznajemo od karlovačke policije.

Otuđena je zasad nepoznata količina novca, a policija traga za počiniteljima.

Komentara 2

OB
-obrisani-
08:23 19.01.2012.

Vrag će ga znati,ali svi se nekako ugledali na Sanadera. Mažnjavaju lovu za Dobro Građana

OB
-obrisani-
10:31 19.01.2012.

bravo lopovski klub opljačkan treba zabraniti sve te \"klubove\" u među vremenu ih treba redovito prazniti dok se ne ukinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije