Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Megaprojekt
Povratak na članak

Uz KB Dubravu nova zgrada vrijedna 330 milijuna kuna

Trokatnica - 
Prizemlje za hitni prijam, prvi kat ginekologiji, drugi dnevnoj bolnici...

Komentari 5

AN
ankicascreiber
16:23 16.04.2014.

to je ona bolnica sa apartmanima gdje se lijeci HR politicka mafija. Sve se bolnice u HR zatvaraju ili raspadaju zbog stednje, gradi se nova bolnica u Dubravi. Bravo vlada, prozirni ste i dani do boli. Da li ste mozdaa vidjeli ocaj KBC RIjeka?

VL
BI
bionicninja
15:34 16.04.2014.

bilo bi dobro da umjesto da duplaju kapacitete tamo presele dječju bolnicu iz Klaićeve koja je tak i tak uneadekvatnim prostorima

VL
IS
istri
15:53 16.04.2014.

nece se duljiti kao za pulsku bolnicu? jer dosad je poznato da istra uvjek mjenjala gazde a kad je trebalo sto graditi onda je morala sama ,jedino je sretno sto u vremenu ,gazda je bila austrija jer da nije biloo nje nebi ni ovo imali.

VL
NV
novo vriijeme
22:24 16.04.2014.

A tko će raditi u tim zidovima, doktore i sestre istjeraše. U Zagrebu ima toliko ginekologija da je ova previše. Dok će dubrava imati dva heiodroma, Rebro nema ni jedan.

VL
VE
vecehe
15:42 16.04.2014.

Da li se to opet financira iz državnog proračuna? Da se pomogne kompanjonu Bandiću? S koliko postotka sudjeljuje u financiranju fondovi,Grad Zagreb? Ništa nepiše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.