Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uvreda s Trga bana Jelačića miriše na nacistički pogrom

11.10.2023. u 20:15

Transparent sa zagrebačkog prosvjeda protiv "muške krunice" s natpisom "Da je bar Marija pobacila" i nevješto nacrtanim likom Blažene Djevice Marije ne smije ostati samo na razini osobne ili grupne uvrede, nego se u njemu mora prepoznati želja za likvidacijom svjetonazorskog neistomišljenika. Na stranu sad motivi što je toga mladića ponukalo da podigne u zrak, a valjda i izradi, takav transparent, jer je važnija poruka koja se njime željela prenijeti

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar Mican999
Mican999
21:11 11.10.2023.

A što bi se dogodilo da netko izvjesi transparent "LGBTovci su bolesnici koje treba lječiti u ludnici". Jel bi onda mediji graknuli?

OG
oggi
20:43 11.10.2023.

Koliki dio medija u RH je to uočio što ste Vi uočili i sada napisali u ovom članku? Ispravno ste uočili to, bravo za članak. Da je bar preostalih 95% medija barem toliko objektivno kao Vi, onda bismo imali drukčiju, bolju vlast i u Zagrebu i u Hrvatskoj.

AN
angelstorm21
22:51 11.10.2023.

Svako društvo ima šljama, a naš najgori šljam su mediji u sprezi sa tim šljamom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije