Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD DESINIĆA

Vraćajući se kući pijan, utopio se u 30 cm dubokom potoku

utapanje
MLADEN MANDIĆ
13.11.2009.
u 09:45

Zlatko Bračun, 41-godišnjak iz Donjeg Jalšovca kraj Desinića, utopio se u potoku koji je dubine svega 20-30 centimetara i širine jednog metra. Pronašao ga je njegov susjed Dragutin Gregorić.

Zlatko Bračun, 41-godišnjak iz Donjeg Jalšovca kraj Desinića, pronađen je jučer u 16.40 sati mrtav nekoliko stotina metara od svoje kuće u potoku Jalšovčica. Kako je utvrdio mrtvozornik, Bračun je preminuo od utapanja.

Utopio se u potoku koji je dubine svega 20-30 centimetara i širine jednog metra. Pronašao ga je njegov susjed Dragutin Gregorić.

- Išao sam prečicom k susjedu i kad sam došao do potoka, pomislio sam da je netko u potok bacio lutku kakva se u Zagorju radi za fašnik. No, nakon što sam malo bolje pogledao, vidio sam da je to naš Zlatko. Cijelim tijelom bio je u vodi, a lijevom rukom se držao za šibu na drugoj strani potoka.

Valjda se jadnik nakon što se poskliznuo po blatu htio ustati, ali zbog pijanstva nije uspio. Zadnji put viđen je u utorak navečer u Ravnicama u gostionici. U posljednje vrijeme puno je pio, prije mjesec dana umro mu je otac i ostao je živjeti sam –  rekao je Gregorić.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Robinzon
Robinzon
11:24 13.11.2009.

Ovo je poluistina.Čovac je samo zagazio u potok, dobio svinjsku gripu i umro od gripe.Toliko radi istine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije