Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruxelles
Povratak na članak

Usvojena Zajednička poljoprivredna politika

Usvajanjem reformskog paketa Zajedničke poljoprivredne politike ostvarili su se uvjeti za početak procesa usvajanja Programa ruralnog razvoja

Komentari 3

VE
verakruz
14:29 16.12.2013.

Vidi ga. Veseo, nasmija, preplanuo od tropskog sunca... Vidio svoju dragu ženicu koja puni proračun sa 8000 eurića mjesečno načisto, plus ostali troškovi. A što narod nema šta da jede i nema ni lipe u džepu, što je uništio poljoprivreduu i ribarstvo, to ga nije briga... Ili je po zadatku sve to uništio. A on to najbolje zna kako se radi... I poloprivrednu apoteku je tako... Sve u šesnaest... Čak nije imao ni za platiti 200 tisuća kuna poreza... E moj narode.

VL
KR
KroničarHr
17:17 16.12.2013.

Ne sumnjam ja da je usvojena zajednička politika, samo ne znam, a volio bih vidjeti bilo koga tko zna - što je to hrvatska politika u toj - zajedničkoj! A ministar Jakovina - zadovoljan. Čime života ti?

VL
HR
HR4ever
17:50 16.12.2013.

Kritizirali ste njegov put na Bali....a EU prihvatio sve njegove prijedloge jednoglasno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.