Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otočac

Usmrtio pješakinju pa pobjegao s mjesta nesreće, ubrzo dolijao

pješak
Boris Ščitar / Arhiv Vl-a
20.05.2010.
u 11:35

Crikveničanin (67), koji je u alkoholiziranom stanju upravljao twingom, izgubio je nadzor nad upravljačem, skrenuo desno izvan kolnika i prednjim desnim bočnim dijelom udario 56-godišnju Mariju M. iz Otočca.

GOSPIĆ - U srijedu oko 18.45 u Otočcu, u Ulici Ive Senjanina, ispred kućnog broja 57, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Crikveničanin (67), koji je u alkoholiziranom stanju (2,79 g/kg)  upravljao twingom, izgubio je nadzor nad upravljačem, skrenuo desno izvan kolnika i prednjim desnim bočnim dijelom udario 56-godišnju Mariju M. iz Otočca.

Od siline udarca žena je s kolnika odbačena na zemlju, a Cikeničanin je pobjegao s mjesta nesreće. Međutim, policija ga je ubrzo pronašla u Ulici Bartola Kašića u Otočcu, te je uhićen i priveden u policiju.

Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće, vozač osobnog vozila je uz kaznenu prijavu priveden istražnom sucu Županijskog suda u Gospiću.

Komentara 1

AK
akil
10:37 21.05.2010.

Žalosno je čitati ovakve tužne vijesti,posebno kada su iz tvog kraja.Što reći?Sućut obitelji preminule,a pijancu treba odmjeriti primjernu kaznu,i obznaniti da vide i ostali koji voze tako što ih čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije