Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idući tjedan odluka o žalbama stanara Varšavske
Povratak na članak

Uskoro rješenje ministarstva o kopanju u Varšavskoj

Ministarstvo koje odlučuje o žalbama može potvrditi rješenje o gradnji koje je izdao gradski Ured za graditeljstvo, po kojemu radovi u Varšavskoj nisu sporni, ili pak, pronađe li neke nepravilnosti, vratiti rješenje na doradu u zagrebačku gradsku upravu.

Komentari 6

VZ
veki_zg
16:48 19.02.2010.

ako se stvarno nastave ti radovi, onda ce to stvarno biti dokaz da se u ovom gradu uopce ne postuje glas naroda!

VL
Avatar comparator
comparator
15:03 19.02.2010.

Borba između SDP-a i Bandićevih socijacdiktatora se nastavlja.Izbacili su Bandića iz saveza komunista Zagreba i ljepo se usosili jer ih ovaj potpuno blokira.Ispašta Zagreb i to će potrajati godinama pa preporučam purgerima da kupe kufere jer su dotepenci preuzeli bitne funkcije i bez krvi nebudu to pustili.Normalizacije tu nemre biti jer SDP ne želi priznati poraz,a Baddić sam nema snage za držati vlast .Tako zapravo SDP prešutno podržava polulegalnu i sumnjivu vladavinu čovjeka koji na populizmu i infaltilnom pragmatizmu drži neke konce.Komunisti su se izgubili jer nemaju image potrban za potpuno preuzimanje vlasti i nemaju vodeču osobu koja bi to ujedinila u jednom liku.

VL
BO
bomba
15:09 19.02.2010.

comparator U Zagrebu su se održali legalni ili ilegalni izbori? Kako netko tko dobije izbore može obnašati polulegalnu vladavinu?

VL
Avatar comparator
comparator
15:42 19.02.2010.

Nelegalni i namješteni jer se HDZ odrekao natjecati tim što je istakao onog mladca Mesića.To je samo znak da je Hdz svjestan da nedovoljno radi u interesu građana Zagreba i da se je dogovorio prepustiti Zagreb bez borbe.Dagle postoji sumnja u dogovor između HDZ-a i SDP-a i vjerojatno neka kompenzacija.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
08:10 20.02.2010.

ako se stvarno nastave ti radovi, onda će to biti dokaz da i u ovom gradu postoji pravna država, a ne vlada ulice.

VL
VI
Vito
09:40 20.02.2010.

Službeni podaci kažu da u zagfrebu ima 691.724 stanovnika. Službeni podaci kažu da je za farizeja glasalo samo 162.825 korumpiranih. Jer niti jedan pametan ne bi glasao za spodobu koja javno ne poštuje zakone i ozakonjuje ilegalnu gradnju. Koja poziva umirovljenike da glasaju za nju, jer im je dala po sto kuna. Koja naređuje policiji da otkaže posao pilicajcu koji je poteno uhvatio pijanca u bježanju s mjesta nesreće. Koja je gradila vikendicu bez lokacijske, a kamoli građevinske dozvole. Ima tih nezakonitih i nemoralnih poslova tog samozvano legalno izabranog farizeja na položaj gradonačelnika toliko puno da bi morali oformiti jedan poseban odjel USKOK-a sa sto zaposlenih. Nadam se da će to novi presjednik i napraviti, jer je bilo dosta pljačkanja građana Zagreba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.